TwitterFacebookLinkedIn

Supervisor public service theater

DeLaMar Theater

DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam waar iedereen van harte welkom is. DeLaMar Theater beschikt over twee zalen voor onder meer musical, toneel, cabaret en muziekvoorstellingen. Naast deze voorstellingen biedt DeLaMar Theater ook volop mogelijkheden voor kleine- en grootschalige evenementen tot 1.500 personen. DeLaMar Theater is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest bijzondere evenementenlocaties in het centrum van Amsterdam. Met 2 theaterzalen, 7 foyers en 2 lounges kunnen wij (inter)nationale evenementen, zoals symposia, congressen, workshops, diners, film premières en productlanceringen inspirerende ruimtes bieden. Alle evenementen worden vanuit de Hostmanship filosofie verzorgd, waarbij de onvergetelijke ervaring van de gast centraal staat.

De afdeling Public Service en Horeca

De afdeling Public Service is binnen DeLaMar Theater verantwoordelijk voor alle operationele zaken in het publieksgedeelte van het theater, zoals de garderobe, kaartcontrole of de bar. De foyers in het theater bieden ruime mogelijkheden voor ontvangst, pauze en borrel voor het theaterpubliek. Naast voorstellingen worden er binnen DeLaMar Theater ook evenementen georganiseerd. Als supervisor ben je medeverantwoordelijk voor het verloop van een succesvolle theateravond of een evenement, waarbij je een belangrijk aanspreekpunt bent voor de theatermedewerkers. De afdeling Public Service werkt vanuit de Hostmanship gedachte, de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom. Gastvrijheid, een nette uitstraling en nét dat stapje extra voor de gasten zijn belangrijke waarden binnen onze afdeling.

Je functie

Als supervisor werk je samen met de Dutymanager en stuur je het team van theatermedewerkers aan. Je bent ontzettend gastvrij en kunt goed het overzicht bewaren in het theater. Je motiveert de theatermedewerkers, stuurt bij waar nodig is en weet je hoofd koel te houden. Ook coördineer je, in nauwe samenwerking met de Dutymanager, grotere en kleinere groepsarrangementen en evenementen die in de foyers plaatsvinden. Je kunt goed anticiperen op gebeurtenissen en er ontgaat je geen detail. Je hebt een natuurlijk overwicht en communiceert helder en overtuigend. Dit alles met duidelijk plezier in je werk. Veel ervaring of juist net begonnen? Iedereen mag reageren op deze functie!

Je vindt het leuk om

 • Samen met een groot team te werken aan een gastvrij ontvangst van al onze gasten;
 • Gevarieerd en uitdagend werk te beoefenen.

Jij bent

 • Iemand met een gastgerichte houding en instelling en met een natuurlijke manier van leidinggeven
 • Representatief en hebt goede contactuele eigenschappen
 • Flexibel en beschikbaar voor minimaal twee diensten per week
 • Stressbestendig

Jij krijgt

 • Een baan waarin je ongetwijfeld hard gaat werken maar die ook veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid biedt.
 • Een marktconform salaris
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en te groeien middels opleidingen of trainingen
 • Een parttime functie met afwisselende werktijden (incl. avond-, weekend- en feestdagen diensten)
 • De benodigde BHV en EHBO trainingen

Contactpersoon vacature